مجله علمی هایپر الکترود

نویسنده :

هایپر الکترود

امتیاز :

۴٫۷/۵

کلمات کلیدی :

جوشکاری ؛ الکترود ؛ الکترود اعتماد ؛ الکترود آما ؛ قوس الکتریکی

نکات جوشکاری
نکات جوشکاری قوس الکتریکی

مجله علمی هایپر الکترود برای آگاهی بخشی به شما دوست عزیز تدارک دیده شده گروه ما بر این باور است که فروش در واقعیت شروع یک دوستی است .

متن مقاله :

شاید دور از واقعیت نباشد که همه ما بر این باوریم که در کارمان بهترینیم ولی هیچ چیزی بهتر از به اشتراک گذاشتن تجربیات عملی با یکدیگر نیست . اینگونه شاید بتوانیم به کیفیت بالا تری در کارمان دست پیدا کنیم . 

در این مقاله به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد :

استفاده از جریان جوشکاری نامناسب چه تاثیری بر جوش حاصله دارد؟

ولتاژ جوشکاری و طول قوس جوشکاری چه رابطه ای با یکدیگر داشته و تغییرات آنها چه اثری بر جوش ایجاد شده دارند؟

جوشکاری قوس الکتریکی ( جوشکاری دستی )

در فرآیند جوشکاری توجه به موارد زیر برای دستیابی به یک جوش عالی واقعا لازمه .

یک جوشکار حرفه ای از روی شکل جوش ( پاس جوش ) ولتاژ ، آمپر ، طول قوس و زاویه دستش را برای دستیابی به تنظیمات حرارتی و رخ ندادن عیوبی همچون ترک ، تخلخل و سایر عیوب مرسوم در جوش و جوشکاری تنظیم میکند . 

 

سرعت جوشکاری

ایجاد جوش با سرعت پیشروی پایین، باعث ایجاد جوش (پاسی ) عریض با برامدگی زیاد میشود . ایجاد جوشی با سرعت زیاد  باعث عدم یکنواختی در عرض و ارتفاع جوش میشود . 

جریان جوشکاری
(a) جوشکاری با آمپر بالا و (b) جوشکاری با آمپر پایین

حذف سرباره جوش :

بر روی جوش یک لایه با عنوان سرباره قرار دارد که معمولا برای دست پیدا کردن به ظاهر زیبا برای جوش آنرا جدا سازی میکنند . سهولت امکان برداشت سرباره یکی از نشانه های تنظیم صحیح متغییرها و جوشکاری درست و یکنواخت است. ( البته اگر بخواهیم مقایسه ای در این مورد داشته باشیم باید الکترود مصرفی در هر دو جوشکاری یکسان باشد . )

طول قوس الکتریکی ( فاصله نوک الکترود تا قطعه کار )

یکی از مهمترین عامل ها در جوشکاری با قوس الکتریکی، فاصله نوک الکترود تا قطعه کار است. این فاصله طول قوس نامیده شده و  رابطه مستقیم با ولتاژ جوشکاری دارد. ایجاد جوش با نگهداشتن الکترود در نزدیکی قطعه کار باعث کاهش طول قوس میشود و جوشی با ظاهر برامده را نتیجه میدهد . همچنین ایجاد جوش با نگهداشتن الکترود در فاصله قابل ملاحظه ای از قطعه کار باعث افزایش طول و عرض قوس شده که نتیجه آن جوشی غیریکنواخت، عریض با تحدب کمتر و پاشش بیشتر است.  کاهش طول قوس ( نزدیک تر کردن الکترود به متریال )  منجر به کاهش ولتاژ و افزایش طول قوس ( دور تر کردن الکترود ) موجب افزایش ولتاژ می شود.

طول قوس الکتریکی
(e) جوشکاری با طول قوس کوتاه و (f) جوشکاری با طول قوس بلند

کلام آخر :

نکات زیادی در مورد بهتر شدن کیفیت جوش در جوشکاری دستی وجود دارد خوشحال میشویم در زیل این نوشته نکات خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.